Forsendelse

Forsendelse hos Dons Design.

Vi sender Produkter med Post Nord for at holde fragt priser nede.

Vi sender produkter som brev og DER ER IKKE MULIGHED FOR SPORING.

Forsendelse er en stor omkostning for os og Dem som kunde, der er udgifter når varen skal pakkes, udgifter til emballage, til indpakning og udgifter til personale som skal pakke og bringe produkter til post indlevering, samt betaling for udbringning.

Vi gør vores bedste for at holde fragt udgifter nede.

Vi benytter Post Nord som desværre har mange problemer lige nu og desværre til tider har problemer med at transportere posten, vi har en del udfordringer ved at bruge Post Nord lige nu og anvender udelukkende Post Nord for at holde fragt priser nede, for vores kunder. Vi overvejer anden forsendelse fremover, men giver lige Post Nord en chance.

Næsten alle vores produkter kan afleveres i Deres postkasse, vi sender derfor vores produkter som brev med Post Nord, da vi mener at det er den bedste løsning og service for Dem.

Vi vurdere at hvis vi vælger at sende produkter som pakke, er det en dyrere forsendelse for Dem og forsendelsen kommer muligvis mens De ikke er hjemme og De må herefter afhente ordren på posthus, hvilket er en ekstra udgift for Dem og en unødvendig arbejdgang for Dem.

Vi har vurderet at forsendelse som brev er den rigtige løsning for vores kunder.

Vi tilbyder forsendelse som ALMINDELIG BREV : LEVERING 3 – 10 HVERDAGE.

Vi tilbyder forsendelse som QUICK BREV : LEVERING 1 – 4 HVERDAGE.

Quick Post er et tilvalg man kan til vælge, på betalings siden og koster 20.- kr. ekstra som er vores ekstra udgift til Post Nord.

Er Quick post ikke til valgt !
Må man De have lidt tålmodighed.

Med Venlig Hilsen

Dons Design

Tilbage