Ofte stillede spørgsmål ved Dons Design

Ofte stillede spørgsmål ved Dons Design

Vi modtager mange spørgsmål hos DONS DESIGN og ingen spørgsmål er dumme spørgsmål. Alle spørgsmål er Velkommen og vi besvarer gerne alle spørgsmål. Her et lille udpluk af ofte stillede spørgsmål.

HVOR HURTIGT KAN I LEVERE : Afgiver De ordre i dag, producere vi næste hverdag og afsender vi har et stort lager og producere alle skilte selv.

KAN JEG KOMME OG SE VAREPRØVER OG VÆLGE MIT SKILT : Desværre nej, vi beskæftiger os udelukkende med Online salg og har ingen butik.

KAN JEG SELV AFHENTE MIN BESTILLING OG SPARE FRAGTEN : Hvis det er en ekstrem haste opgave er der mulighed for afhentning, men generelt er der ikke mulighed for afhentning, alle varer leveres med post.

HVORFOR HAR JEG IKKE MODTAGET ORDRE BEKRÆFTELSE : Ordrebekræftelse kan være havnet i Deres spam mappe og vi oplever tit at E-mail adresse er forkert.

HVORFOR HAR JEG IKKE MODTAGET MIN BESTILLING : Der kan være mange årsager til bestilling ikke er modtaget, det oplyste navn, står muligvis ikke på postkassen, adressen som er oplyst kan være forkert, Post Nord er langsomme, ordren sendes som almindelig brev.

ALMINDELIG BREV TAGER 4 – 10 HVERDAGE. QUICK BREV TAGER 1 – 4 HVERDAGE.

KAN I SPORE MIN ORDRE : Desværre nej, ordre sendes som brev for at holde fragt priser nede og for at De får odren direkte i Deres postkasse.

KAN JEG RINGE TIL JER OG BESTILLE SKILTE : De er altid velkommen til ringe til os, hvis De har spørgsmål men bestilling skal foregå Online, så er vi sikker på alt er stavet som De Ønsker og designet som De ønsker, samt at vi har den rigtige adresse.

KAN JEG KOMME OG FÅ GRAVERET MINE EGNE TING : Desværre nej, det kan vi ikke tilpasse i vores produktion.

Dette var et lille udpluk af ofte stillede spørgsmål.

Har De yderligere spørgsmål? Er de altid velkommen til at kontakte os på mail eller ring 51 33 29 02

Med Venlig Hilsen

Dons Design