Om Dons Design

Kort om Dons Design.

Vi beskæftiger os med alt inden for skiltning og gravering, med den nyeste teknologi. Vi hører hjemme i Fredericia, hvor vi selv fremstiller alle skilte og for at kunne levere skilte til den rigtige pris, har vi valgt at beskæftige os med Online salg og vi har derfor ingen fysisk butik eller udstilling.

Dons Design hører til blandt de mindre virksomheder hvor vi lægger vægt på god service hurtigt produktion og sætter en ære i at fremstille flotte skilte.

Udover Online salg, har vi rigtigt mange faste kunder som har været trofaste kunder igennem rigtigt mange år og blandt andet får lavet mange specielle opgaver, vi har mange års erfaring og vejleder gerne og er ikke bange for nye udfordringer.

Vores speciale er gravering af skilte og fremstilling af navne skilte til tøj, vi graverer og trykker hovedsageligt på egne produkter og har et kæmpe arkiv af skabeloner for hvert enkelt produkt, gravering på fremmed produkter og enkelt stående opgaver, med gravering af kunders egne produkter kan vi desværre ikke tilpasse i vores produktion, består opgaven i at gravere mange ens produkter for en kunde, kigger vi gerne på opgaven.

Vi bruger den nyeste teknologi til fremstilling af skilte.

  • Vi har mange års erfaring og avanceret programmer.
  • Laser teknologi er en af dem.
  • Vi har dog også en god gammeldags fræser som kan gravere et flot messing skilt.
Tilbage